La FELIB fa un recull dels betlems de Balears

04-Desembre-2019

Avui dia són pocs els pobles que no tenen el seu betlem monumental que roman obert a les visites de tots els públics. Els betlemistes de Sant Antoniet i la FELIB han volgut fer un recull com a testimoni de l’excel·lent mostra que hi ha a les illes que serveixi pel gaudi de les famílies.

Aquest dimecres horabaixa s’ha presentat ‘Betlems. Catàleg de les Illes Balears’ una publicació que “ve a facilitar la visita d'un nombre considerable de betlems que hom podrà trobar enllestits a esglésies, convents i monestirs, institucions públiques, centres comercials i, també, a cases particulars”, ha explicat el president de la FELIB, Antoni Salas.

Amb aquesta iniciativa els representants dels ajuntaments volen fomentar el patrimoni de les Illes i l’oci familiar. “És un dels nostres principals objectius el fet de fomentar i preservar aquest element tradicional i cultural i a la vegada crear una guia útil per a què les famílies i grups d’amics els puguin visitar”, ha afegit la secretària general, Neus Serra. 

Els responsables de la FELIB han mostrat el seu agraïment als betlemistes de les Illes Balears que han col·laborat amb aquesta publicació que recull gairebé un centenar de betlems diferenciats per illes i amb tota la informació per poder-los visitar aquestes festes de Nadal.