La FELIB i Mapfre organitzen una jornada per la gestió de riscs extraordinaris

03-Maig-2019

Arran de les greus inundacions que el passat mes de novembre varen assolar el Llevant de Mallorca, la FELIB i l'asseguradora Mapfre organitza una jornada per a la gestió de riscos extraordinaris i quina responsabilitat hi tenen els càrrecs públics.

Serà el proper divendres 22 de febrer a la seu de la Federació d'Entitats Locals de Balears quan s'inauguri la sessió a les 12 del migdia. El president de la FELIB i batle de Sencelles, Joan Carles Verd, donarà la benvinguda als assistents i explicarà per què s'ha considerat necessari tenir unes pautes d'actuació davant fets sobrevinguts, especialment esdeveniments meteorològics o geogràfics, difícils de preveure. L'acompanyarà el director territorial de Mapfre Balears, Óscar Celda.

Durant la jornada el responsable del servei de planificació de la conselleria d'Hisenda, Pedro Orfila, parlarà del paper de la direcció general d'Emergències.
Per la seva banda intervindrà l'enginyer tècnic forestal, Myriam Manrique que és cap de continuïtat de negoci de l'asseguradora Mapfre. Finalment l'advocada especialitzada en responsabilitat civil i danys, Marta Rosell, del bufet Buades, conclourà la jornada amb la vessant jurídica.