L’assemblea General de la FELIB elegeix Toni Salas, batle de Costitx, nou president

11-Setembre-2019

“El municipalisme és la base i el principal pilar d’un estat de democràcia, és allò que ara es coneix com el quilòmetre zero de la democràcia”, aquesta és la definició que ha fet Antoni Salas, el nou president de la FELIB, del que suposa l’activitat municipal per a ell, ”la més propera al ciutadà”. Salas, actual batle de Costitx, ha agafat el relleu del ja expresident Joan Carles Verd en la presidència de la Federació d’Entitats Socials de les Illes Balears, després de ser elegit per l’Assemblea General.

Les vicepresidències de la FELIB recauen en el batle de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribas, el batle de Manacor, Miquel Oliver i el batle de Selva, Joan Rotger. Aquest dimarts s’han elegit també el Consell Executiu i la comissió permanent.

Antoni Salas ha acceptat el repte de representar als ajuntaments durant un mandat de quatre anys i ha donat les gràcies a tots els qui han confiat en la seva capacitat. D’altra banda, ha assegurat que la línia de la FELIB serà continuista i se seguirà treballant en la central de compres que s’acaba de posar en marxa i que ajudarà a seguir fent un control de la despesa pública; a més se seguirà lluitant per alliberar els superàvits municipals que no es poden reinvertir, es lluitarà per la igualtat salarials dels funcionaris municipals que fent la mateixa feina tenent diferents remuneracions i s’apostarà per la coordinació interinstitucional fomentant el paper dels ajuntaments en la presa de decisions.